Odżywki, suplementy - BCAA.pl

Opinie Klientów o produkcie:

Hi Tec Whey Mass Builder + Kreatyna + Shaker GRATIS!

Whey Mass Builder + Kreatyna + Shaker GRATIS! Napisz opinię Kup teraz ten produkt opinię
Piątek, 20 lipca 2012

Dobry gainer jak na tą cenę. Polecam.

Poniedziałek, 15 października 2012

Dobrze się rozpuszcza, ale efekty są raczej słabe.

Środa, 23 października 2013

Smaczny gainer. Taka ilość za taką cenę to duży +. Ocena 4/5.

Czwartek, 24 października 2013

Dobry jakościowo gainer,
cena przystępna.
Worek ma 3 kg to na długo starcza.
Miałem czekoladę i wanilię oby dwa z mlekiem-smakowały pysznie, a
rozpuszczalność dobra.
ocena:4/5

Wtorek, 29 października 2013

Tani i raczej dobry gainer. Pytanie co z zawartością - ostatnie nowiny dotyczące białek Hi-Teca nie są niestety zbyt pozytywne.

Poniedziałek, 9 grudnia 2013

Witam.
Co do smaku, to miałem czekoladę i wanilię.
Wanilia o niebo lepsza.
A co do opinii:
Dawkowanie 2x dziennie po 3 miarki.
Waga po 2 tygodniach, treningi na masę, z 91kg do 94,4kg.

Piątek, 6 czerwca 2014
Ocena: 1/5 gwiazdek

To jest lipa po miesiącu z 72kg na 73.2 kg.

Wtorek, 23 września 2014

Za tak dobrą cenę, nawet dobry gainer. Smak nie najgorszy rozpuszcza się nieźle i daje te dodatkowe kilkaset kcal, jest ok. Polecam ze szczerego serducha zwariowanego siłacza.

Wtorek, 23 września 2014
Ocena: 5/5 gwiazdek

Bardzo dobry, polecam.

Niedziela, 2 listopada 2014
Ocena: 3/5 gwiazdek

Aby zauważyć przyrost siły i masy mięśniowej należy spożywać 3 szejki dziennie, a każdy z nich zrobiony z 300 ml mleka i 3 miarek odżywki. Do tego minimum 3 posiłki. 1,5kg odżywki starcza na 10 dni.

Niedziela, 23 listopada 2014
Ocena: 4/5 gwiazdek
Opinia o produkcie:

Używałem tego gainera jako uzupełnienie diety, dzienna porcja 150g. Piana praktycznie zerowa przy rozpuszczaniu w ok. 200ml wody. Smaki czekoladowy i truskawkowy z wodą jak najbardziej na plus o ile nie przesadzimy z ilością wody. W połączeniu z dobrze dobraną dietą u mnie w miesiąc przyszło 2,5kg przy zalaniu pozostającym w normie ;) Zazwyczaj spożywałem w pracy więc ciężko mi stwierdzić jak przełożyłby się na moje treningi gdybym pił przed i po. Do takich zastosowań śmiało mogę polecić :)

Środa, 11 lutego 2015

Witam towar godny polecnia. Szybką masa za dobrą cenę.

Piątek, 27 lutego 2015

Dobrze rozpuszcza się i znakomity smak. Polecam zwłaszcza, że jest w bardzo przystępnej cenie.

Wtorek, 17 marca 2015

"Hi Tec Whey Mass Builder" to mój pierwszy gainer i suplement jaki przyszło mi stosować. Nie mam porównania do innych gainerów, ale mam nadzieję, że moja opinia okaże się pomocna. Patrząc na ceny innych gainerów i skład, wybrałem właśnie jego (dużo i za przystępną cenę). Smak czekoladowy jak najbardziej na plus. Nie jest za słodki przez co nie muli i nie zostawia grudek. Co do dawkowania, to stosuję tak jak jest napisane na opakowaniu (3x dni nietreningowe i 4x dni treningowe po 250ml mleka i 50g odżywki). Przyrost masy zauważalny oczywiście przy zastosowaniu odpowiedniej diety i liczenia każdego dnia kcal, białka i węglowodanów. W przeciągu 2 miesięcy (od 18.01 do 17.03) wzrost masy +9,5kg (z 60,5kg na 70kg). Oczywiście nie jest to tylko zasługa tego gainera, a przede wszystkim trzymania się diety i samozaparcia w powiększaniu swojego żołądka (w moim przypadku), ale gainer jest odżywką, a ten z Hi Tec'a świetnie sobie w tej roli radzi. Świetnie uzupełnia glikogen w mięśniach, szybko je regeneruje i odkąd zacząłem go stosować, to nie czuję już takiego zmęczenia mięśni, jak wcześniej. Czuję, że są bardziej aktywne. Dla mnie rewelka i polecam :)

Poniedziałek, 8 czerwca 2015

Bardzo dobry gainer, świetnie się rozpuszczą nie pozostawia grudek. Efekty umiarkowane na 3000g przyszło 2 kilo, ale to również zasługa diety. Smaki nawet w porządku. Najbardziej polecam bananka :) POZDRO!

Czwartek, 18 czerwca 2015
Ocena: 5/5 gwiazdek

Dobry smak, cena przyzwoita, ale przede wszystkim na mnie działa.

Środa, 1 lipca 2015
Ocena: 4/5 gwiazdek

Cena bardzo atrakcyjna, przyrost na masie też bardzo dobry, co do smaku to wanilia i truskawka jest bardzo dobra natomiast czekoladowego nie polecam.

Twoja opinia

Oceń smak, który znasz: słaby doskonały
Banan
Czekolada
Truskawka
Wanilia


Firma ACTIVE BODY nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Klientów. Firma ACTIVE BODY zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Copyright © ACTIVE BODY. Wszelkie prawa zastrzeżone.