Odżywki, suplementy - BCAA.pl

Opinie Klientów o produkcie:

Hi Tec Whey Mass Builder + Kreatyna + Shaker GRATIS!

Whey Mass Builder + Kreatyna + Shaker GRATIS! Napisz opinię Kup teraz ten produkt opinię
Środa, 1 lipca 2015
Ocena: 4/5 gwiazdek

Cena bardzo atrakcyjna, przyrost na masie też bardzo dobry, co do smaku to wanilia i truskawka jest bardzo dobra natomiast czekoladowego nie polecam.

Czwartek, 18 czerwca 2015
Ocena: 5/5 gwiazdek

Dobry smak, cena przyzwoita, ale przede wszystkim na mnie działa.

Poniedziałek, 8 czerwca 2015

Bardzo dobry gainer, świetnie się rozpuszczą nie pozostawia grudek. Efekty umiarkowane na 3000g przyszło 2 kilo, ale to również zasługa diety. Smaki nawet w porządku. Najbardziej polecam bananka :) POZDRO!

Wtorek, 17 marca 2015

"Hi Tec Whey Mass Builder" to mój pierwszy gainer i suplement jaki przyszło mi stosować. Nie mam porównania do innych gainerów, ale mam nadzieję, że moja opinia okaże się pomocna. Patrząc na ceny innych gainerów i skład, wybrałem właśnie jego (dużo i za przystępną cenę). Smak czekoladowy jak najbardziej na plus. Nie jest za słodki przez co nie muli i nie zostawia grudek. Co do dawkowania, to stosuję tak jak jest napisane na opakowaniu (3x dni nietreningowe i 4x dni treningowe po 250ml mleka i 50g odżywki). Przyrost masy zauważalny oczywiście przy zastosowaniu odpowiedniej diety i liczenia każdego dnia kcal, białka i węglowodanów. W przeciągu 2 miesięcy (od 18.01 do 17.03) wzrost masy +9,5kg (z 60,5kg na 70kg). Oczywiście nie jest to tylko zasługa tego gainera, a przede wszystkim trzymania się diety i samozaparcia w powiększaniu swojego żołądka (w moim przypadku), ale gainer jest odżywką, a ten z Hi Tec'a świetnie sobie w tej roli radzi. Świetnie uzupełnia glikogen w mięśniach, szybko je regeneruje i odkąd zacząłem go stosować, to nie czuję już takiego zmęczenia mięśni, jak wcześniej. Czuję, że są bardziej aktywne. Dla mnie rewelka i polecam :)

Piątek, 27 lutego 2015

Dobrze rozpuszcza się i znakomity smak. Polecam zwłaszcza, że jest w bardzo przystępnej cenie.

Środa, 11 lutego 2015

Witam towar godny polecnia. Szybką masa za dobrą cenę.

Niedziela, 23 listopada 2014
Ocena: 4/5 gwiazdek

Używałem tego gainera jako uzupełnienie diety, dzienna porcja 150g. Piana praktycznie zerowa przy rozpuszczaniu w ok. 200ml wody. Smaki czekoladowy i truskawkowy z wodą jak najbardziej na plus o ile nie przesadzimy z ilością wody. W połączeniu z dobrze dobraną dietą u mnie w miesiąc przyszło 2,5kg przy zalaniu pozostającym w normie ;) Zazwyczaj spożywałem w pracy więc ciężko mi stwierdzić jak przełożyłby się na moje treningi gdybym pił przed i po. Do takich zastosowań śmiało mogę polecić :)

Niedziela, 2 listopada 2014
Ocena: 3/5 gwiazdek

Aby zauważyć przyrost siły i masy mięśniowej należy spożywać 3 szejki dziennie, a każdy z nich zrobiony z 300 ml mleka i 3 miarek odżywki. Do tego minimum 3 posiłki. 1,5kg odżywki starcza na 10 dni.

Wtorek, 23 września 2014
Ocena: 5/5 gwiazdek

Bardzo dobry, polecam.

Wtorek, 23 września 2014

Za tak dobrą cenę, nawet dobry gainer. Smak nie najgorszy rozpuszcza się nieźle i daje te dodatkowe kilkaset kcal, jest ok. Polecam ze szczerego serducha zwariowanego siłacza.

Piątek, 6 czerwca 2014
Ocena: 1/5 gwiazdek

To jest lipa po miesiącu z 72kg na 73.2 kg.

Poniedziałek, 9 grudnia 2013

Witam.
Co do smaku, to miałem czekoladę i wanilię.
Wanilia o niebo lepsza.
A co do opinii:
Dawkowanie 2x dziennie po 3 miarki.
Waga po 2 tygodniach, treningi na masę, z 91kg do 94,4kg.

Wtorek, 29 października 2013

Tani i raczej dobry gainer. Pytanie co z zawartością - ostatnie nowiny dotyczące białek Hi-Teca nie są niestety zbyt pozytywne.

Czwartek, 24 października 2013

Dobry jakościowo gainer,
cena przystępna.
Worek ma 3 kg to na długo starcza.
Miałem czekoladę i wanilię oby dwa z mlekiem-smakowały pysznie, a
rozpuszczalność dobra.
ocena:4/5

Środa, 23 października 2013

Smaczny gainer. Taka ilość za taką cenę to duży +. Ocena 4/5.

Poniedziałek, 15 października 2012

Dobrze się rozpuszcza, ale efekty są raczej słabe.

Piątek, 20 lipca 2012

Dobry gainer jak na tą cenę. Polecam.

Twoja opinia

Napisz opinię i wygraj bon BCAA.pl o wartości 100zł!

Aby zostać uwzględnionym w losowaniu bonu, przed napisaniem opinii zaloguj się do serwisu.

Oceń smak, który znasz: słaby doskonały
Banan
Czekolada
Truskawka
Wanilia


Firma ACTIVE BODY nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Klientów. Firma ACTIVE BODY zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Copyright © ACTIVE BODY. Wszelkie prawa zastrzeżone.