Oli-Oli Olej Sojowy do Pieczenia 142g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Oli-Oli to olej sojowy w aerozolu do przyrządzania niskotłuszczowych potraw w piekarniku.

Dzięki niewielkiej zawartości mąki, świetnie nadaje się do wypieków, gdyż zapobiega ich przywieraniu do form, w których są pieczone.

Jest to idealny spray do pieczenia chleba, ciast, dietetycznych ciastek, czy gofrów. Świetnie nadaje się dla osób odchudzających się.

Sposób użycia:

  • Przed użyciem wstrząsnąć. Przekręcić puszkę o 45 stopni  i rozpylać olej przez około 1/3 sekundy na nierozgrzaną patelnię lub inne naczynie z odległości ok. 15 cm
  • Dla uzyskania lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed nałożeniem warstwy oleju.
Skład
Wielkość porcji: 1 rozpylenie (0,25g)
Ilość porcji w opakowaniu: 462
Wielkość opakowania: 142g
Skład w porcji 0,25g
Wartość energetyczna 0kcal
Węglowodany 0g
w tym cukry 0g
Białko 0g
Tłuszcz 0g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g
Cholesterol 0mg
Sód 0mg
Skład
Olej sojowy, lecytyna, mąka, gaz wypychający.