Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein 910g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Białko serwatkowe to jeden z podstawowych składników diety większości osób pracujących nad rozbudową masy mięśniowej. Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein to najwyższej jakości hydrolizat, dzięki któremu wzbogacisz swoją dietę w aminokwasy niezbędne do budowy nowych włókien.

Działanie:

  • Stymuluje rozbudowę czystej masy mięśniowej,
  • Wpływa na wzrost siły i wytrzymałości,
  • Usprawnia regenerację organizmu,
  • Chroni mięśnie przed rozpadem,
  • Pozwala na uzyskanie jeszcze lepszych efektów treningowych.

Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein, to jak sama nazwa wskazuje czysty hydrolizat koncentratu oraz izolatu serwatki. Dzięki temu charakteryzuje się niezwykle niską zawartością węglowodanów oraz tłuszczu, co ma szczególne znaczenie dla osób mających tendencję do otłuszczania organizmu. Co więcej, wzbogacono go o dodatek laktazy, dlatego też będzie idealnym rozwiązaniem również dla osób z objawami nietolerancji laktozy.

Omawiany hydrolizat białka serwatkowego wzmocni budowę masy mięśniowej, zapewni skuteczną ochronę włókien przed procesami katabolicznymi oraz skróci czas regeneracji potreningowej.

Scitec 100% Hydrolyzed Whey Protein jest zatem dedykowany wymagającym sportowcom, którzy ściśle kontrolują wartość odżywczą swojej diety.

Dawkowanie:

  • 1 porcję (35g - 1 miarkę) rozpuść w 350ml wody.
  • Spożywaj raz dziennie.
Skład
Wielkość porcji: 35g
Ilość porcji w opakowaniu: 26
Wielkość opakowania: 910g
Skład w porcji 35g %dz.
Wartość energetyczna 131kcal 7%
Tłuszcze 1,4g 2%
W tym tłuszcze nasycone 0,7g 4%
Węglowodany 1,7g 1%
W tym cukry 1,4g 2%
Białko 28g 56%
Sól 0,37g 6%
Skład
(SMAK TOFFEE) Hydrolizowany izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), hydrolizowany koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), mieszanka toffi-karmelowa [cukier, syrop karmelowy, laktoza, aromat, sól, substancja stabilizująca (węglany sodu), aromat (cappuccino, karmel mleczny)], substancje słodzące (suklaroza, acesulfam K), chlorek sodu, mikrogranulowana ß-galaktozydaza (enzym Tolerase™ L laktaza).