Universal Milk & Egg 1360g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0
Universal Nutrition Milk & Egg to mieszanka białek mlecznych i jajecznych charakteryzujących się zróżnicowanym tempem wchłanianiania.

Działanie:

  • Dostarcza białek o wysokiej wartości biologicznej, które pozwalają na przedłużone dostarczanie składników budulcowych.
  • Zabezpiecza mięśnie przed katabolizmem;
  • Nasila procesy anaboliczne prowadzące do wzrostu mięśni;
  • Zawiera wszystkie aminokwasy potrzebne do regeneracji;
  • Dostarcza witamin i minerałów warunkujących dobre wchłanianie.

Preparat białkowy Universal Nutrition Milk & Egg to klasyk wśród odżywek kulturystycznych.  Środek łączy to co najlepsze w mleku i jajkach, które od początku istnienia kulturystyki postrzegane były jako znakomite źródła protein budujących muskularne sylwetki.

Milk & Egg Protein oferuje jedną z najbardziej złożonych, najwyższej jakości formuł białkowych. Ta nowatorska odżywka dla kulturystów i sportowców wyczynowych, zawiera znikome ilości tłuszczu i daje białko o wysokiej zawartości podstawowych składników odżywczych, które napędzają anabolizm.
Milk & Egg Protein Universal stanowi źródło specjalnie dobranych, wysokiej jakości białek (w tym kazeinianu wapnia, białka serwatkowego, białek mlecznych i albuminy jaja kurzego). Co więcej, to też źródło istotnych witamin, minerałów i elektrolitów.

Dawkowanie:

  • Wymieszać 1-2 miarki w blenderze lub shakerze z 300ml wody lub mleka.
Skład
Wielkość porcji: 1 miarka (32g)
Ilość porcji w opakowaniu: 42
Wielkość opakowania: 1360g
Skład w porcji 32g %dz
Wartość energetyczna 126kcal  
kalorie z tłuszczy 18 kcal  
Tłuszcze 2g 3%
tłuszcze nasycone 1g 5%
Węglowodany 3g 1%
cukry 1g  
Białko 24g 48%
Witamina A 2500IU 50%
Witamina C 30mg 50%
Witamina D 200IU 50%
Tiamina 740mcg 50%
Ryboflawina 850mcg 50%
Witamina B6 1mg 50%
Witamina B12 3mcg 50%
Biotyna 75mcg 25%
Wapń 245mg 25%
Żelazo 1,2mg 7%
Magnez 100mg 25%
Sód 59mg 2%
Skład
Universal Premium Protein Blend [Koncentrat białka serwatkowego(mleko), albuminy jaja kurzego, kazeinian wapnia, kazeinian sodu, odtłuszczone mleko w proszku], naturalne i sztuczne aromaty, acesulfam K, sukraloza.