Rabat -5% od 119 zł lub -10% od 179 zł  Kod: RABAT510   

UNS BCAA G-Powder 600g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Suplement diety UNS BCAA G-Powder to połączenie aminokwasów rozgałęzionych BCAA z antykataboliczną glutaminą. Dzięki niemu zapewniasz sprawną potreningową regenerację i chronisz mięśnie przed rozpadem.

Działanie:

  • Chroni mięśnie przed katabolizmem,
  • Dba o prawidłową regenerację organizmu,
  • Stymuluje rozbudowę masy mięśniowej,
  • Zwiększa efektywność ćwiczeń,
  • Podnosi siłę i wytrzymałość.

Ze względu na swoje znakomite działanie antykataboliczny suplement BCAA G-Powder powinni stosować kulturyści dążący do zwiększenia i utrzymania zbudowanej już masy mięśniowej, sportowcy wszystkich dyscyplin podchodzący do sportu w sposób profesjonalny oraz wszystkie osoby aktywne chcące wspomóc regenerację i odporność organizmu.

Opisywany preparat zawiera optymalne proporcje aminokwasów rozgałęzionych: 50% leucyny, 25% waliny i 25% izoleucyny (2:1:1) połączone z L-glutaminą.

Prezentowana odżywka cechuje się nie tylko wysoką jakością użytych składników, ale również świetną przyswajalnością. BCAA G-Powder umożliwia zatem trwały i stabilny postęp w budowaniu najwyższej jakości suchej masy mięśniowej.

Dawkowanie:

  • Zmieszaj 12,5 gram odżywki (2 miarki) z 250 ml zimnej wody.
  • W dni treningowe: Spożywaj 1 porcję przed treningiem i 1 po treningu
  • W dni nietreningowe: przyjmuj 1 porcję przed snem.
Skład
Wielkość porcji: 2 miarki (12,5g)
Ilość porcji w opakowaniu: 48
Wielkość opakowania: 600g
Skład w porcji 12,5g
Wartość energetyczna 38kcal
Białko 8,4g
Węglowodany 1,1g
W tym cukry proste 1,1g
Sól 0,1g
L-leucyna 2500mg
L-izoleucyna 1250mg
L-walina 1250mg
L-glutamina 4125mg
Pozostałe składniki
Substancja wypełniająca (celuloza mikrokrystaliczna), glukoza, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje słodzące (sukraloza, acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), barwniki (ryboflawina - smak ananasowy, cytryny, jabłka, kiwi, pomarańczy; czerwień buraczana - smak granatu, maliny, wiśni).