VPX Zero Carb SRO 2000g

 •  Rzeźba, Siła
Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

VPX Zero Carb SRO to doskonałej jakości izolat białka serwatkowego uzyskany w przepływie krzyżowym na zimno oraz ultrafiltracji dla uzyskania kompletnego profilu aminokwasowego.

Działanie:

  • Wspomaga rozwój czystej masy mięśniowej;
  • Chroni mięśnie przed katabolizmem;
  • Dostarcza aminokwasów EAA i BCAA;
  • Wspiera regenerację potreningową.

VPX Zero Carb SRO jest doskonałej jakoąsci izolatem białek serwatki (Whey Protein Isolate) o perwkcyjnym profilu aminokwasowym niemal identycznym z wzorcowym. Cechuje go wysoka zawartość aminokwasów EAA (Essential Amino Acids), a także rozgałęzionych BCAA (Branched Chain Amino Acids) co znacząco przyspiesza proces syntezy nowych białek mięśniowych oraz ogranicza procesy kataboliczne, a czyli rozpad (w tym tkanki mięśniowej) jaki ma miejsce podczas intensywnego treningu na siłowni. Pamiętaj, że ogromne znaczenie dla formy ma uzyskanie ekspresowej regeneracji potreningowej. Dzięki niej będziesz mógł w krótkim czasie powrócić pełnej formy by wykonać kolejny równie intensywny trening. 

Dawkowanie:

  • Zmieszaj 23g proszku z wodą lub odtłuszczonym mlekiem.
  • W dni treningowe: stosuj 1-3 porcji dziennie ze szczególnym uwzględnieniem porcji potreningowej.
  • W dni nietreningowe: stosuj 1-3 porcji dziennie.
Skład
Wielkość porcji: 23,5g
Ilość porcji w opakowaniu: 87
Wielkość opakowania: 2000g
Skład w porcji 23,5g
Wartość energetyczna 80kcal
Kalorie z tłuszczu 5kcal
Tłuszcz <1g
w tym nasycony 0g
w tym trans 0g
Cholesterol 0g
Sód 35mg
Potas 125mg
Węglowodany 0g
w tym cukier 0g
w tym błonnik 0g
Białko 20g
Tiamina (witamina B1) 1mg
Ryboflawina (witamina B2) 1mg
Witamina B6 (pirydoksyna HCl) 1mg
Witamina B12 (cyjanokobalamina) 3mcg
Wapń 96mg
Fosfor 48mg
Magnez 14mg
Skład
Izolat białek serwatki otrzymywany w przepływie krzyżowym na zimno oraz ultrafiltracji dla uzyskania kompletnego profilu aminokwasowego (przy zachowaniu wszelkich mas molekularnych oraz najlepszej przyswajalności i wpływie na bilans azotowy, naturalne i sztuczne aromaty,fosforan potasu, tri-polifosforan sodu, guma guar, SUCRALEAN (sukraloza) lecytyna.