
Sposób użycia
Rozpuścić jedną porcję produktu (22 g = 1 2⁄3 miarki) w 500 ml wody. Spożywać raz dziennie, podczas treningu.
Tabela składu
Informacje dotyczące produktu
Zawartość w jednej porcji: 22 g (1 2⁄3 miarki) | |||||||
w porcji dziennej (22 g) | ZDS%* w porcji 22g | w porcji dziennej (22 g) | ZDS%* w porcji 22g | ||||
Witamina B6 (Pirydoksyna) | 2.8 mg | 200% | Magnez | 56.3 mg | 15% | ||
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 30.2 μg | 15% | Fosfor | 350 mg | 50% | ||
Witamina B12 (Cyjanokobalamina) | 0.38 μg | 15% | Potas | 441 mg | 22% | ||
Witamina C (Kwas L-askorbinowy) | 200 mg | 250% | |||||
Zastrzeżony matriks Ami-NO | 18809 mg | ||||||
Mieszanka Ami-NO XPRESS | 7781 mg | Kompleks aminokwasowy | 3000 mg | ||||
Betaina bezwodna (2500mg), L-cytrulina (1531mg), Beta-alanina (1500mg), Kwas DL-jabłkowy (1500mg), L-arginina mikronizowana (500mg), Alfa-ketoglutaran L-argininy [AAKG 2:1] (250mg). | L-glutamina (1000mg), Tauryna (1000mg), L-tyrozyna (1000 mg) | ||||||
Mikronizowany kompleks BCAA XPRESS | 5000 mg | Kompleks regeneracyjny | 3027.8 mg | ||||
Mikronizowana L-leucyna (2500mg), Mikronizowana L-izoleucyna (1250mg), Mikronizowana L-walina (1250mg) | Sole sodowe kwasu ortofosforowego (1600mg), Glicyna (1000mg), Węglan magnezu (224mg), Witamina C (200mg), Chlorowodorek pirydoksyny (3,45mg), Kwas pteroilomonoglutaminowy (330μg), Cyjanokobalamina (40μg). | ||||||
*ZDS% - Zalecane dzienne spożycie |
Skład
Pomarańcza-mango: Betaina bezwodna, Mikronizowna L-leucyna, aromaty (soku pomarańczowego, mango, pomarańczowy), Sole sodowe kwasu ortofosforowego, L-cytrulina, Beta-alanina, Kwas DL-jabłkowy, Mikronizowana L-izoleucyna, Mikronizowana L-walina, Glicyna, L-glutamina, L-tyrozyna, Tauryna, Regulator kwasowości (Kwas cytrynowy), Mikronizowana L-arginina bazowa, Alfa-ketoglutaran L-argininy 2:1, Węglan magnezu, substancje słodzące (Suklaroza, Acesulfam K), Kwas L-askorbinowy, barwnik (Ryboflawina), Chlorowodorek pirydoksyny, Kwas pteroilomonoglutaminowy, Cyjanokobalamina
Jeżeli masz zastrzeżenia do opini, napisz na sklep@bcaa.pl.