Zostało: Happy Hours! -18% od 119 ZŁ! Kod: HOUR18  

Białko do 100zł

21 października 2017, 11:05

Jakie polecacie? Mam ograniczony budżet dlatego tylko 100zł moge na to przeznaczyć. Bardziej w tym momencie patrzę na ilość bo trochę tego białka w diecie brakuje a lepsze takie niż żadne.

Do tej pory nic nie brałem dlatego nie wiem od czego zacząć.

21 października 2017, 11:28

Ciężka sprawa ale jeżeli faktycznie budżet okrojony to proponuję patrzeć na białka takich marek jak UNS np. Wpc econo całkiem dobre i powinieneś się zmieścić w budżecie.

Z tego co kojarzę mają tam opakowania około 2kg za nie całe 100zł całkiem dobry układ.

22 października 2017, 21:36

W tym budżecie będzie ciężko cokolwiek sensownego znaleźć, ja bym na Twoim miejscu kupił mniejsze opakowanie lepszego białka np. dwa opakowania 500 g Iso Whey Zero z Biotecha , ewentualnie dozbierał kilka złotych i kupił już coś sensownego, bo w okolicach 150 zł znajdziesz już dobre odżywki białkowe np. Whey protein complex z Olimpu lub 100 % pure whey z Biotecha.

18 listopada 2017, 16:50

Według mnie jeżeli nie masz problemów z tolerowaniem laktozy to śmiało kup sobie Ostrovitu WPC 900g masz za 40zł to przy 2sztukach wyjdzie 80zł a masz 60porcji ;) dobra opcja i w cholere smaków.

https://www.bcaa.pl/ostrovit/wpc-80-eu-900g.html

Odpowiedz

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i pseudonim?
Utwórz konto i profil na forum BCAA.pl!
Po publikacji odpowiedź będzie zatwierdzana przez moderatora