Pam

 2 grudnia 2017, 11:06

Myslalem ostatnio żeby zacząc na tzw Pamie zero kalorii, więc moża by było łatwo kontrolowac tłuszcze w diecie tylko jak ze smakiem potraw smazonych na tym wynalazku?

 2 grudnia 2017, 11:14

Miej na uwadze, że jest to normalny olej rzepakowy, tylko w spray'u przez co na porcję nie ma praktycznie kalorii.

Jednak dużo osób uważa, że jest on bezkaloryczny i pryskają nim na potęgę, wtedy już nie ma to sensu, bo dostarczamy normalne kalorie jakbyśmy smażyli na klasycznym oleju.

A smak nie różni sie niczym od normalnego oleju.

 2 grudnia 2017, 11:23

Używam Pamu juz od kilku lat, i szczerze mówiąc juz nie wyobrazam sobie smażyc na czyms innym, szykowałem sie na tym oleju do kazdych zawodów i sprawdzał sie znakomicie. Smak w moim odczuciu troszke sie rózni ale szybko sie mozna przywyczaic jak dla mnie warto spróbowac smazenia na pamie.

 6 grudnia 2017, 22:50

Osobiscie też używam PAM'u do smażenia wszystkiego :-) I stwierdzam, że ja nie odczułem żadnej różnicy w smaku zależy też dużo od firmy PAM'u bo niektóre kiedyś ostro waliły rybą :D Ale jak dobrze doprawisz sobie jdzenie to nie poczujsz czy było smażone na PAM'ue czy oleju kokosowym :D

 

Odpowiedz

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i pseudonim?
Utwórz konto i profil na forum BCAA.pl!
Po publikacji odpowiedź będzie zatwierdzana przez moderatora