Pudding
14 listopada 2017, 15:15 | |
Witam poszukuje białka, które po rozrobieniu z wodą/bądź mlekiem będzie przypominało cos ala budyń/pudding, chciałem tego używać jak zamiennik posiłku z orzechami ale fajnie by było pomachac łyżką niż to poprostu wypic.. |
14 listopada 2017, 15:22 | |
Konsystencje puddingu po rozrobieniu będzie przypominać KAZEINA, więc możesz poprostu zakupić np z firmy OLIMP lub firmy AMIX i dobierac odpowiednio proporcje tak żeby uzyskać gęstośc na jakiej Ci zalezy. Lub tez kupic produkt, który został stworzony z myslą o ludziach, którzy chcą swoje bialko spozywac w formie puddingu, firma Scitec o tym pomyslala i posiada w swojej ofercie Protein Pudding miałem okazje testowac i naprawde bardzo dobrze smakuje i konsystencja dosłownie jak w puddingu.. |