Więcej węgli
25 października 2017, 13:10 | |
Ostatnio znacząco zwiększyłem ilość węglowadnów w diecie. I po mniej wiecej dwóch tygodniach zauwazyłem że zaczynam tracić tkanke tłuszczową a waga stoi w miejscu nawet troszczeczke spadła w dół. Jak to jest możliwe, oczywiście podoba mi sie taki efekt ale możecie mi wytłumaczyć czym to jest spowodowane? i co dalej zrobić, dołożyć jeszcze węglowodanów. |
25 października 2017, 15:10 | |
Zwiększona podaż węglowadanów najzwyczajniej w świecie podkreciła Twój metabolizm. Z naszym organizmem jest jak z piecem im więcej wrzucimy do niego tym więcej on spali(oczywiście zdrowego jedzenia), i u Ciebie właśnie zaszła taka reakcja organizm dostał więcj kcal więc i zaczał więcej przerabiać w energie nic pozostaje nic tylko sie cieszyć. Ja na Twoim miejscu dorzucałbym kolejne ilośći węgli do posiłków, bo jeżeli palisz fat a waga lekko spada czy stoi w miejscu to pozostaje tylko pozdrościć. |