Gear Iso Shock 2270g
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty BCAA.pl. Witryna BCAA.pl jest aktualizowana codziennie.
Wyprzedaż produktu Gear Iso Shock 2270g. To odżywka, która zawiera izolat białka serwatki w najczystszej postaci. Do jej otrzymania wykorzystano najnowsze technologie prowadzące do uzyskania białka o wysokiej jakości biologicznej przy jednoczesnej niskiej zawartości węglowodanów oraz tłuszczu.
DATA WAŻNOŚCI: 03.2017
UWAGA! Dostępna jest tylko 1szt!!!
Działanie:
-
Dostarcza wysokiej jakości budulca;
-
Chroni mięśnie przed rozpadem;
-
Przyspiesza regenerację po treningu;
-
Wspomaga utrzymanie zdrowych kości.
Gear Iso Shock to zaawansowana formuła, dzięki której szybko zbudujesz beztłuszczową masę mięśniową. Zwiększenie zawartości protein w diecie jest konieczne, jeżeli pracujesz nad rozbudową swojej muskulatury, a jedna porcja odżywki dostarcza aż 25g białka!
Iso Shock charakteryzuje się wysoką jakością składników, a także rewelacyjnym smakiem. Aminogram jest bliski wzorca, dzięki czemu dostarczasz prawidłowo zbilansowaną mieszankę aminokwasów, w tym tak ważne dla sportowca aminokwasy rozgałęzione BCAA. Dzięki wysokiej zawartości białka przy stosunkowo niskiej ilości cukrów i tłuszczu łatwo będzie Ci uzupełnić dietę, nawet bardzo restrykcyjną. Efektem będą duże przyrosty beztłuszczowej masy mięśniowej.
Izolat białka serwatkowego (WPI) jest świetnym rozwiązaniem dla osób prowadzących aktywny tryb życia wiążący się często z bardzo dużymi obciążeniami organizmu.
Dawkowanie:
- Wymieszać 1 porcję (30g) w 200ml wody lub zimnego mleka.
- Ilość porcji w ciągu dnia dostosować do swojego indywidualnego
zapotrzebowania na białko.
- Najlepiej spożywać przed treningiem lub zaraz po jego
zakończeniu.
Skład | |
---|---|
Wielkość porcji: 1 miarka (30,0g) | |
Ilość porcji w opakowaniu: ok. 76 | |
Wielkość opakowania: 2270g | |
Skład w porcji | 30,0g |
Wartość energetyczna | 114,0kcal |
Białko | 25,0g |
Węglowodany | 1,1g |
w tym cukry | 1,0g |
Tłuszcz | 1,0g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5g |
Błonnik | 0,1g |
Sól | 0,15g |
Typowy profil aminokwasowy | |
L-leucyna | 3,36g |
L-izoleucyna | 1,95g |
L-walina | 1,92g |
Całkowita zawartość BCAA | 7,23g |
kwas L-asparaginowy | 2,85g |
kwas glutaminowy | 4,32g |
L-seryna | 1,56g |
L-glicyna | 0,63g |
L-histydyna | 0,57g |
L-arginina | 1,05g |
L-treonina | 2,16g |
L-alanina | 1,56g |
L-prolina | 0,9g |
L-tyrozyna | 0,99g |
L-metionina | 0,66g |
L-cystyna | 0,72g |
L-fenyloalanina | 1,08g |
L-lizyna | 2,58g |
L-tryptofan | 0,48g |
Suplement diety/dietetyczny środek specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób aktywnych fizycznie, w tym sportowców. Produkt nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Najlepiej spożyć przed końcem: data na spodzie lub boku opakowania (min. 3 miesiące przydatności do spożycia). Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów produktów oraz zdjęć zamieszczonych w sklepie BCAA.PL jest zabronione, zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Opinie o Iso Shock 2270g
(możesz wygrać bon 100 zł!)
Twoja opinia
Działanie porównywalne do izolatów innych firm. Dobrze się trawi. Smak 8/10 (ocena smaku może byłaby większa, ale nie przepadam za truskawką)
Firma Trec Nutrition Sp. z o. o. nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny BCAA.pl.
Firma Trec Nutrition Sp. z o. o. zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.