Kaizen 100% Whey Protein 2270g
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty BCAA.pl. Witryna BCAA.pl jest aktualizowana codziennie.
- Mieszanka Izolatu (CFM), Koncentratu i Hydrolizatu Białka Serwatki
- Tylko 2g Węglowodanów
- Wysoka Zawartość BCAA i Peptydów Glutaminy
- Bardzo Dobra Rozpuszczalność i Wchłanialność
- 300mg Enzymów Trawiennych w Porcji
Czym jest 100% Whey Protein?
Kaizen 100% Whey Protein jest mieszanką najwyższej jakości białek: mikrofiltrowany w przepływie krzyżowym (CFM) izolat białka serwatki, ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki i zhydrolizowane peptydy białka serwatki. Dzięki zastosowaniu poszczególnych procesów uzyskania białek produkt jest bardzo dobrze rozpuszczalny i rewelacyjnie wchłanialny. Zawiera bardzo niską zawartość tłuszczu (1g) i węglowodanów (2g) oraz wysoką zawartość białka (23g) i enzymów trawiennych (300mg) w jednej porcji. Dzięki tak dużej ilości enzyów trawiennych Kaizen 100% Whey Protein nie powoduje żadnych pokarmowych skutków ubocznych. Bardzo duża koncentracja aminokwasów rozgałęzionych (BCAA – 5.43g) jak również peptydów glutaminy (3.87g) czyni Kaizen 100% Whey Protein wyjątkowo korzystnym ergogenikiem.
Sposób użycia
Wsyp 1 miarkę do 150 ml. wody, wymieszaj i wypij 2-4 razy dziennie (w zależności od zapotrzebowania białka w twojej diecie). Aby efekty były widoczne stosuj 100% Whey Protein nie krócej niż 4 tygodnie.
Jedna porcja | 28.4 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 80 |
Wartość odżywcza | 110kcal/460kJ |
Białko | 23 g |
Węglowodany | 2 g |
Tłuszcz | 1 g |
Sód | 40 mg |
Cholesterol | 10 mg |
Wapń | 15 mg |
Mieszanka Enzymów [Proteaza I, Proteaza II, Laktaza, Amylaza] |
300 mg |
Składniki: Mieszanka białek (izolat białka serwatki, koncentrat białka serwatki i zhydrolizowanych peptydów białka serwatki), naturalne i sztuczne dodatki smakowe, mieszanka enzymów trawiennych (Proteaza I, Proteaza II, Laktaza, Amylaza) lecytyna, acesulfam potasu. |
Analiza poszczególnych aminokwasów (w miligramach na jedną porcję) | |||
L-Alanina | 1380 | L-Lizyna | 2120 |
L-Arginina | 480 | L-Metionina | 440 |
L-Kwas Asparginowy | 2490 | L-Fenyloalanina | 670 |
L-Cysteina | 440 | L-Prolina | 1540 |
L-Glutamina | 3870 | L-Seryna | 1240 |
L-Glicyna | 530 | L-Treonina | 1720 |
L-Histydyna | 400 | L-Tryptofan | 240 |
L-Izoleucyna (BCAA) | 1520 | L-Tyrozyna | 590 |
L-Leucyna (BCAA) | 2470 | L-Walina (BCAA) | 1440 |
Suplement diety/dietetyczny środek specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób aktywnych fizycznie, w tym sportowców. Produkt nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Najlepiej spożyć przed końcem: data na spodzie lub boku opakowania (min. 3 miesiące przydatności do spożycia). Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów produktów oraz zdjęć zamieszczonych w sklepie BCAA.PL jest zabronione, zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Opinie o 100% Whey Protein 2270g
(możesz wygrać bon 100 zł!)
Twoja opinia
Białko naprawde godne uwagi. Bardzo dobry niemdlący smak i świetna rozpuszczalność. Polecam smak truskawkowo-bananowy. Produkt drogi, ale warty ceny. Dobre rezultaty w połączeniu z kreatyną.
Polecam, bardzo dobre białko, smak super, rozpuszczalność jeszcze lepsza.
Firma Trec Nutrition Sp. z o. o. nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny BCAA.pl.
Firma Trec Nutrition Sp. z o. o. zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.