Optimum Nutrition Baton Protein Oats Flapjack 80g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Szukasz batona, który nie tylko stanowi źródło pełnowartościowego białka, ale również dostarcza węglowodanów niezbędnych dla przemian energetycznych i budowy glikogenu mięśniowego? Optimum Nutrition Baton Protein Oats Flapjack to świetna propozycja właśnie dla Ciebie!

DATA WAŻNOŚCI: 04.2018

- smak banana-yoghurt: 2szt!!!
- smak chocolate-peanut butter: 5szt!!!
- smak blueberry: 11szt!!!

Protein Oats Flapjack to:

  • Źródło pełnowartościowego białka (20g w batonie),
  • Bogactwo węglowodanów złożonych pochodzących z płatków owsianych,
  • Świetnie uzupełnienie diety sportowca,
  • Długotrwałe uczucie sytości,
  • Więcej energii do ćwiczeń,
  • Pyszny smak, ciekawa konsystencja.

Prezentowany baton to matriks białka z węglowodanami o zróżnicowanym indeksie glikemicznym, które zapewniają długotrwałe uwalnianie energii, co ma kluczowe znaczenie dla wielu osób aktywnych.

Zastosowane połączenie składników zapewni Ci ciekawe i bardzo smaczne urozmaicenie diety, pełne wysokiej wartości odżywczej.

Szybka przekąska przed treningiem? Uczucie głodu, a brak ochoty na danie obiadowe znacznej objętości? Protein Oats Flapjack jest idealnym wyborem!

Skład
Wielkość porcji: 80g
Ilość porcji w opakowaniu: 1
Wielkość opakowania: 80g (1 baton)
Skład w porcji 80g
Wartość energetyczna 295kcal
Tłuszcz 8,6g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1g
Węglowodany 37g
W tym cukry proste 4,1g
W tym poliole 11g
Błonnik 3,3g
Białko 20g
Sól 0,28g
Skład
(SMAK CHOCOLATE PEANUT BUTTER) Płatki owsiane (18%), prażone słodowane płatki owsiane (płatki owsiane, olej palmowy, słód jęczmienny), białka mleka, glicerol, hydrolizowany kolagen, syrop glukozowy, mleczna czekolada 6% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator-lecytyna sojowa, aromaty), maltitol, olej rzepakowy, siemię lniane, mąka orzechowa 1%, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, kawałki prażonych orzechów, aromat orzechowy, chlorek sodu, antyoksydant (tokoferole).