PVL Mutant Whey vanilla 908g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Wyprzedaż kompleksowej kompozycji białek, która zaspokaja zwiększone zapotrzebowanie na proteiny u sportowców PVL Mutant Whey 908g o smaku waniliowym.

DATA WAŻNOŚCI: 04.2017

UWAGA! Zostały ostatnie 2szt!

Oferowany produkt gwarantuje:

  • efektywną i szybką budowę masy mięśniowej,

  • zwiększoną odporność systemu immunologicznego organizmu,
  • przyspieszenie regeneracji potreningowej,
  • wysoką koncentrację aminokwasów rozgałęzionych działających anaboliczne,
  • działanie antykataboliczne, dzięki utrzymaniu odpowiednich zapasów glutaminy w mięśniach,

Mutant Whey jest owocem aż 28 miesięcy przygotowań i badań. Każda porcja dostarcza ekstremalnie dużą ilość najwyższej jakości protein - 44 gramy! Białka serwatkowe charakteryzują się najwyższą wartością biologiczną. Zawiera białka serwatki o zróżnicowanym czasie absorpcji, co pozwala maksymalnie je wykorzystać. Izolat białka serwatki, który wchodzi w skład tej odżywki charakteryzuje się rekordową wartością biologiczną BV 159! To prawdziwy rekord! Dodatkowo każda porcja została wzbogacona o BCAA i peptydy glutaminy. Mutant Whey doskonale się rozpuszcza i świetnie smakuje. Jeżeli podchodzisz do sportu, który uprawiasz na poważnie to z pewnością jest to produkt, który spełni Twoje oczekiwania.

Dawkowanie dla normalnych sportowców:

1 porcja = 2 miarki (72 g) odżywki Zmieszaj 2 miarki z 250-450 ml zimnej wody, mieszaj w szejkerze przez 15-25 sekund.

Dawkowanie dla hardcorowych kulturystów:

1 porcja - 3 miarki (108g) odżywki zmieszaj z 500 ml zimnej wody, mieszaj w szejkerze przez 15-25 sekund.


Informacje żywieniowe dla 36g:
  • Wartość energetyczna: 140 kcal ( 586,2 kJ)
  • Tłuszcze 3g
  • w tym tłuszcze nasycone 0,2 g
  • Węglowodany 5g
  • w tym cukry 1g
  • Błonnik 0.5 g
  • Białko 22g
Skład:
  • mikrofiltrowany koncentrat białek serwatki,
  • izolat białek serwatki,
  • zhydrolizaowany izolat białek serwatki,
  • inulina,
  • guma ksantanowa (substancja zagęszczająca),
  • sproszkowane nasiona soi (Glicyne willd),
  • sproszkowane nasiona owsa (Avena sativa),
  • hydrolizat białek pszenicy (Triticul L.),
  • naturalne i sztuczne aromaty,
  • lecytyna sojowa (emulgator),
  • cytrynian potasu (substancja buforujaca),
  • acesulfam K,
  • sukraloza (substancje słodzące).