Trec YamMix Protein Bar 65g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
1
0
0

Trec YamMix Protein Bar to proteinowy baton dla sportowców oraz ludzi aktywnych, dostępny w trzech pysznych smakach. Jedna porcja to nie tylko białko, ale także źródło błonnika.

DATA WAŻNOŚCI: 02.2018

- smak vanilla-almond: 11szt!!!
- smak hazelnut praline: 7szt!!!

YamMix Protein Bar to:

  • Uzupełnienie diety w wysokiej jakości białko;
  • Źródło błonnika;
  • Niska zawartość węglowodanów, w tym cukrów prostych;
  • Wspaniały smak;
  • Pomysł na urozmaicenie diety.

Trec YamMix Protein Bar sprawdzi się świetnie przede wszystkim dla osób, które pilnują zawartości protein w diecie. Jedna porcja dostarcza aż ok. 20g białka! Ta wygodna forma suplementu w postaci batona nie wymaga wcześniejszego przygotowania sprawdzając się świetnie m.in. w okresie treningów.  

YamMix Protein Bar jest także bardzo dobrym źródłem błonnika, który pomaga uregulować procesy trawienne. Co więcej, nie zawiera dodatku cukru - nie musisz się zatem martwić o kompozycję swojej diety!

  • Spożywaj 1-2 batony na dobę, popijając dużą ilością wody.
Skład
Wielkość porcji: 65g
Ilość porcji w opakowaniu: 1
Wielkość opakowania: 65g
Skład w porcji 65g %dz.
Smak Vanilla & Almond
Wartość energetyczna 215kcal 11%
Tłuszcz 8,6g 12%
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9g 5%
Węglowodany 2,6g 1%
W tym cukry proste 2,4g 3%
Błonnik 24,2g  
Białko 19,4g 39%
Sól 0,35g 6%
Smak Hazelnut Praline
Wartość energetyczna 213kcal 11%
Tłuszcz 8g 11%
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9g 5%
Węglowodany 3,2g 1%
W tym cukry proste 2,8g 3%
Błonnik 24,8g  
Białko 19,7g 39%
Sól 0,35g 6%
Smak Chocolate Cake
Wartość energetyczna 298kcal 15%
Tłuszcz 5,9g 8%
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6g 13%
Węglowodany 2,9g 1%
W tym cukry proste 2,5g 3%
Błonnik 25g  
Białko 21,3g 43%
Sól 0,4g 7%
Skład
(SMAK CIASTA CZEKOLADOWEGO) Białko mleka, izomalto-oligosacharydy, oligofruktoza, miazga kakaowa (8,5%), substancja wypełniająca (polidekstroza), olej słonecznikowy, masło kakaowe, aromaty, substancje słodzące (glikozydy stewiolowe, sukraloza).