Rabat -5% od 119 zł lub -10% od 179 zł  Kod: RABAT510   

UNS BCAA X-Cross 400g

 •  Siła, Rzeźba
Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

UNS BCAA X-Cross to znakomite połączenie aminokwasów rozgałęzionych BCAA z beta-alaniną. Dobór takich składników umożliwia znaczne zwiększenie wytrzymałości organizmu, podniesienie efektywności ćwiczeń i redukcję zmęczenia po treningu.

Działanie:

  • Ogranicza rozpad włókien mięśniowych,
  • Skraca czas regeneracji po wysiłku,
  • Stymuluje przyrost czystej masy mięśniowej,
  • Redukuje zmęczenie po treningu,
  • Neutralizuje zakwaszenie mięśni,
  • Zwiększa wytrzymałość organizmu.

Połączenie L-leucyny, L-izoleucyny i L-waliny z beta-alaniną zawarte w produkcie UNS BCAA X-Cross pozwala na radykalne zwiększenie efektywności treningów! Dzięki niemu nie tylko ograniczysz katabolizm, ale również wzmocnisz rozbudowę masy mięśniowej. Co więcej, Twoja regeneracja po treningach będzie zachodziła znacznie sprawniej, a zmęczenie po wysiłku stanie się o wiele mniej odczuwalne.

Dodatek beta-alaniny umożliwia z kolei neutralizację zakwaszenia mięśni, do którego często dochodzi w czasie wysiłku. Dzięki temu możliwe jest jeszcze dłuższe wykonywanie ćwiczeń bez towarzyszącego dyskomfortu.

UNS BCAA X-Cross to doskonały produkt dla wszystkich sportowców, przede wszystkim dyscyplin wymagających dużej wytrzymałości.

Dawkowanie:

  • 1 porcję (2miarki - 10g) rozpuść w 250ml wody.

  • W dni treningowe: stosuj 1 porcję przed treningiem, a drugą po jego zakończeniu.
  • W dni nietreningowe: przyjmuj 1 porcję rano, przed posiłkiem.
Skład
Wielkość porcji: 10g
Ilość porcji w opakowaniu: 40
Wielkość opakowania: 400g
Skład w porcji 10g
Wartość energetyczna 28kcal
Węglowodany 0g
Tłuszcz 0g
Białko 7,1g
Sól 0,1g
L-leucyna 3000mg
L-izoleucyna 1500mg
L-walina 1500mg
Beta-alanina 3000mg
Pozostałe składniki
Aromat, substancja wypełniająca (celuloza mikrokrystaliczna), substancje słodzące (sukraloza, acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu), barwniki (ryboflawina - smak ananasa, jabłka, kiwi; czerwień buraczana - smak granatu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu).