-10% na BioTechUSA KOD:  BIO10  tylko do 23.11.2019

6Pak Nutrition Light Whey Probiotics 1800g [promocja]

Promocja!
Z przedpłatą dostawa gratis!
Cena BCAA.pl 145,00 zł 139,00
Oferta specjalna
Dostępny. Wysyłka - jutro *
Dostępne wariantyOcenaIlość
Vanilla
szt.
Tropical
szt.
Chocolate-vanilla
szt.
Wild strawberry
szt.

0
0
0

6Pak Nutrition Light Whey Probiotics to koncentrat białka serwatki o obniżonej zawartości laktozy, wzbogacony dodatkiem liofilizowanych kultur probiotycznych bakterii Lactobacillus acidophilus. Świetny wybór dla osób, których celem jest budowanie dużych mięśni, ale ze względu na pojawiający się dyskomfort trawienny muszą rezygnować ze stosowania wielu produktów białkowych.

Działanie:

  • Stymuluje rozbudowę masy mięśniowej,
  • Hamuje kataboliczny rozpad włókien mięśniowych,
  • Skraca czas potreningowej regeneracji,
  • Nasila tempo procesów anabolicznych,
  • Zwiększa przyrost siły i wpływa na poprawę wytrzymałości,
  • Ułatwia bilansowanie diety, szczególnie pod kątem zawartości białka.

6Pak Nutrition Light Whey Probiotics to wysokiej jakości odżywka białkowa, w której zredukowano zawartość laktozy oraz dodano liofilizowany szczep bakterii probiotycznych wpływających korzystnie m.in. na procesy trawienne.

Nasila anabolizm, dba o szybszą rozbudowę masy mięśniowej, ogranicza potreningowy rozpad mięśni oraz skraca czas regeneracji po zakończeniu wysiłku. Dzięki dostarczeniu większej ilości protein wpływa na o wiele łatwiejsze zbilansowanie diety, w tym pełnowartościowych protein.

Dawkowanie:

  • 1 porcję (30g) rozpuść w 200ml wody lub mleka.
  • Stosuj 1-3 porcje dziennie w zależności od zapotrzebowania.
Skład
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: 60
Wielkość opakowania: 1800g
Skład w porcji 30g
Wartość energetyczna 118kcal
Tłuszcz 1,8g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3g
Węglowodany 2,5g
W tym cukry proste 1,7g
Błonnik 0g
Białko 23g
Sól 0,2g
Zawartość laktozy 0,6g
Lactobacillus acidophilus 100mlnCFU
Skład
(SMAK WANILIOWY) 95% koncentrat białka serwatki, aromaty, liofilizowane kultury bakterii (Lactobacillus acidophilus), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (karoteny).