Rabat -5% od 119 zł lub -10% od 179 zł  Kod: RABAT510   

Olimp Gold Beef-Pro Amino 300tab.

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Olimp Gold Beef-Pro to zaawansowany technologicznie hydrolizat białek wołowych w postaci tabletek.


Działanie:

  • Dostarcza aminokwasów pochodzenia zwierzęcego o bardzo wysokiej wartości biologicznej;

  • Wspomaga procesy anaboliczne;

  • Wspiera regenerację organizmu;

  • Ogranicza katabolizm mięśniowy występujący po wysiłku;

  • Zaspokaja zwiększone zapotrzebowanie na białko.

Suplement diety Olimp Gold Beef-Pro dostarcza wysokiej jakości peptydów białka wołowego. Jest również źródłem bardzo szybko przyswajalnych wolnych aminokwasów, które trafiają do krwiobiegu w kilka minut od momentu spożycia. Spożywanie ich w okresie około-treningowym znakomicie ogranicza katabolizm mięśniowy. Jedna tabletka dostarcza 2000mg aminokwasów. Każda porcja zawiera pełen profil aminokwasów proteogennych (tworzących białka). Jest to dodatkowo produkt wolny od laktozy.

Dawkowanie:

  • Prezentowany preparat stosuje się w zależności od masy ciała;
  • do 70 kg - 6 tab. (3 x 2 tabl.);
  • 70 kg - 90 kg - 9 tab. (3 x 3 tabl.);
  • 90 kg - 105 kg - 12 tab. (3 x 4 tabl.);
  • powyżej 105 kg -15 tab. (3 x 5 tabl.).
Skład
Wielkość porcji: 6tab.
Ilość porcji w opakowaniu: 50
Wielkość opakowania: 300tab.
Skład w porcji 6tab.
Tłuszcz <0,5 g
w tym nasycone <0,1g
Węglowodany <0,5g
w tym cukry <0,5g
Błonnik 0g
Białko 12g
Sól 0,07g
Aminogram wzrocowy dla 6 tabletek
Amnokwasy łącznie 11744mg
Aminokwasy egzogenne łącznie 1950mg
L-lizyna 452mg
L-treonina 231mg
L-fenyloalanina 248mg
L-metionina 93mg
L-tryptofan 2mg
L-histydyna 80mg
L-leucyna 369mg
L-walina 295mg
L-izoleucyna 180mg
Hydroksyprolina 667mg
Kwas L-asparaginowy 697mg
L-seryna 399mg
Kwas L-glutaminowy 1251mg
Glicyna 2917mg
L-arginina 958mg
L-alanina 1137mg
L-prolina 1613mg
L-tyrozyna 80mg
Hydroksylizyna 65mg
L-cysteina 9mg
Skład
87% hydrolizat białek wołowych; substancja wypełniająca – węglan wapnia, substancje przeciwzbrylające – dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.