Rabat na odżywki ❗ -15%    Kod: WYCINKA15  

Trec ENDURANCE Energy Gel 40g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Trec ENDURANCE Energy Gel to profesjonalny żel do stosowania w trakcie trwania intensywnego wysiłku, który zawiera w swoim składzie wysokiej jakości węglowodany oraz m.in. olej MCT, beta-alaninę, L-karnitynę, L-argininę czy L-cytrulinę.

Działanie Trec ENDURANCE Energy Gel

  • Pozwala na lepsze przygotowanie organizmu do wysiłku,
  • Wpływa na efektywniejszą odbudowę endogennych rezerw, w tym glikogenu,
  • Dostarcza energii,
  • Poprawia regenerację potreningową,
  • Sprawdza się w okresie intensywnych treningów.

Zalety Trec ENDURANCE Energy Gel

Trec Endurance Energy Gel jest doskonałe rozwiązanie osób uprawiających dyscypliny wytrzymałościowe. Wysiłek fizyczny, w szczególności długotrwały, wiąże się z utratą wielu cennych związków. Opisywany żel pozwala na szybkie uzupełnienie utraconych składników, dzięki czemu pomaga w jeszcze lepszym przygotowaniu organizmu do intensywnego wysiłku.

Sposób użycia Trec Endurance Energy Gel

  • Jednorazową porcję produktu 40 g (1 saszetka) spożywaj przed oraz w trakcie wysiłku.
  • Stosuj maksymalnie 3 porcje dziennie.
  • Przed użyciem wstrząśnij.
  • Spożyj bezpośrednio po otwarciu.
Skład
Wielkość porcji: 40g
Ilość porcji w opakowaniu: 1
Wielkość opakowania: 40g
Skład w porcji 40g %dz.
Wartość energetyczna 122kcal  
Tłuszcz 1g  
W tym nasycone kwasy tłuszczowe 1g  
Węglowodany 26g  
W tym cukry proste 20g  
Białko 2,2g  
Sól 0,26g  
Magnez 58mg 15%
Witamina B6 4mg 286%
Dekstroza 8000mg  
Fruktoza 8000mg  
Maltodekstryna 6000mg  
Izomaltuloza 4000mg  
Olej MCT 1440mg  
Beta Alanina 800mg  
L-karnityna 400mg  
L-arginina 400mg  
L-cytrulina 336mg  
Sód 100mg  
Skład
Woda; dekstroza; fruktoza; maltodekstryna; izomaltuloza; olej MCT; beta-alanina; jabłczan cytruliny; L-karnityna; L-arginina; glukonian magnezu; sole magnezowe kwasu cytrynowego; substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy); chlorek sodu; koncentraty soków owocowych [jabłkowego; pomarańczowego; z czarnej porzeczki; truskawkowego]; regulatory kwasowości (chlorek potasu, kwas cytrynowy); substancja konserwująca (kwas sorbowy); chlorowodorek pirydoksyny; barwniki (beta-karoten, antocyjany).