Trec Mass XXL 3000g
Sposób użycia
Porcję 70g (3 miarki) rozpuścić w 200ml wody lub mleka. Stosować 3-4 porcje dziennie rano po przebudzeniu, bezpośrednio po treningu, pozostałe porcje pomiędzy posiłkami. W dni nie treningowe pierwszą porcje rano po przebudzeniu, a pozostałe porcje pomiędzy posiłkami.
Tabela składu
| Skład | ||
|---|---|---|
| Wielkość porcji: 3 miarki (70g) | ||
| Skład w porcji | 70g | %dz. |
| TRUSKAWKA | ||
| Wartość energetyczna | 269kcal | 13% |
| Tłuszcz | 0,9g | 1% |
| W tym tłuszcze nasycone | 0,46g | 2% |
| Węglowodany | 51,99g | |
| W tym cukry | 16,03g | 18% |
| Białko | 13,32g | 27% |
| Sól | 1,3g | 22% |
| Składniki aktywne | ||
| Maltodekstryny | 39,83g | |
| Koncentrat białek serwatki | 16,66g | |
| Dekstroza | 7,68g | |
| Witamina C | 14mg | 18% |
| Niacyna | 2,8mg | 18% |
| Witamina E | 2,1mg | 18% |
| Kwas pantotenowy | 1,05mg | 18% |
| Witamina B6 | 0,25mg | 18% |
| Witamina B2 | 0,25mg | 18% |
| Witamina B1 | 0,19mg | 18% |
| Kwas foliowy | 35mcg | 18% |
| Biotyna | 8,75mcg | 18% |
| Witamina B12 | 0,44mcg | 18% |
Skład
57 % maltodekstryny; 24 % koncentrat białka serwatki [koncentrat białka serwatki (z mleka); emulgator (lecytyny)]; 11 % dekstroza; kakao dla smaku czekoladowego; substancja zagęszczająca (skrobia modyfikowana z jęczmienia (gluten)); aromaty; sól dla smaku czekoladowego i słonego karmelu; koncentrat soku z buraka dla smaku truskawkowego; regulatory kwasowości dla smaku truskawkowego (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy); barwnik dla smaku bananowego, słonego karmelu i waniliowego (beta karoten); substancja słodząca (sukraloza); kompleks witamin [witamina C (kwas L-askorbinowy); niacyna (nikotynamid); witamina E (octan DL-alfa-tokoferylu); kwas pantotenowy (D-pantotenian wapnia); witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny); ryboflawina; tiamina (monoazotan tiaminy); kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy); biotyna (D-biotyna); witamina B12 (cyjanokobalamina)].
Produkt może zawierać: soję, ryby i orzeszki ziemne.
Jeżeli masz zastrzeżenia do opini, napisz na sklep@bcaa.pl.