Rabat -5% od 119 zł lub -10% od 179 zł  Kod: RABAT510   

Amix Mr. Popper's OatMash 2000g

 •  Dieta
Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Amix Mr. Popper's to linia oparta na produktach zbożowych otrzymywanych z ziaren najwyższej jakości. OatMash jest doskonałym tego przykładem - to owsianka bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu o wysokiej wartości odżywczej dostarczająca znacznej ilości błonnika.

Najlepiej spożyć przed końcem 05/2023

Amix Mr. Popper's OatMash to:

  • Bardzo szybkie i proste przygotowanie,
  • Wysoka zawartość błonnika,
  • Naturalne pełne ziarna wykorzystane jako surowiec,
  • Niesamowity smak,
  • Produkt dający na długo uczucie sytości.

Do stworzenia OatMash® wykorzystano metodę ekstruzji, która pozwala na zachowanie wysokiej jakości, atrakcyjnych cech organoleptycznych, a także znacznej trwałości. Nie musisz jednak poświęcać wiele czasu na przygotowanie owsianki, czy też koktajlu. OatMash® nie wymaga wcześniejszego gotowania!

Stanowi za to doskonałe źródło wolno uwalnianych węglowodanów złożonych, które zapewniają uczucie sytości przez długi okres czasu. Wysoka zawartość błonnika pomaga w regulacji procesów trawiennych, dlatego prezentowany produkt doskonale uzupełni dietę nie tylko osób aktywnych fizycznie, ale również innych dbających o jakość i kompozycję swoich posiłków.

Sposób przygotowania:

  1. OWSIANKA: Wymieszaj 1 miarkę produktu (50g) w 200ml gorącej wody lub mleka. Mieszaj dokładnie aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Odczekaj ok. 2 min. Do przygotowanej owsianki możesz dodać trochę miodu, owoców lub orzechów. Dokładną wielkość porcji dostosuj do własnych preferencji smakowych.
  2. KOKTAJL OWSIANY: Wymieszaj 1 miarkę (50g) w 300ml wody lub mleka. Używając blendera lub shakera intensywnie mieszaj przez ok. 30sekund. Przygotowany koktajl możesz uzupełnić o np. ulubioną odżywkę białkową.
Wskazówka: OatMash® może być spożywany o każdej porze dnia, na zimno lub na ciepło, choć możesz go również wykorzystać do przygotowywania ulubionych posiłków, np. omletów, naleśników, sosów.