BioTech USA Iso Whey Zero Clear 1362g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Marka BioTech USA wciąż nie przestaje zaskakiwać. Iso Whey Zero Clear to najnowszy produkt zawierający w swoim składzie wspierający budowę czystej masy mięśniowej, wysokiej jakości izolat białka serwatki w formie orzeźwiającego napoju zamiast kremowej masy.

Działanie:

  • Przyczynia się do rozbudowy muskulatury;
  • Korzystnie oddziałuje na procesy antykataboliczne;
  • Wspiera w zwiększeniu siły oraz wytrzymałości mięśni;
  • Dba o szybszą oraz sprawniejszą regenerację organizmu;
  • Dostarcza pełnowartościowego budulca;
  • Ułatwia pokrycie dziennego zapotrzebowania na proteiny;
  • Sprawdza się zarówno w okresie budowy masy jak i redukcji tkanki tłuszczowej.

BioTech USA Iso Whey Zero Clear to pyszny izolat białka serwatki w wyjątkowo kremowej postaci, który przypomina przejrzysty, lekki napój orzeźwiający, którego systematyczne stosowanie wspiera wzrost oraz utrzymanie masy mięśni.

Zachowana najwyższa jakość produktów Iso Whey Zero podobnie jak poprzednicy również nie zawiera glutenu, cukru czy też laktozy. Postaw na najwyższą jakość orzeźwiającego napoju zamiast kremowej masy i zdobywaj cele o jakich marzysz!

Dawkowanie:

  • Jedną porcję (25g) wymieszaj w shakerze z 300ml wody.
  • Po wstrząśnięciu w shakerze odstaw na około jedną minutę, aż osiądzie piana.
  • Spożywaj w dowolnym czasie, kiedy tylko zapragniesz orzeźwienia!
Skład
Wielkość porcji: 25g
Ilość porcji w opakowaniu: ok. 54
Wielkość opakowania: 1362g
Skład w porcji 100g
Wartość energetyczna 352kcal
Tłuszcz 0,7g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,3g
Węglowodany 0,5g
W tym cukry proste 0,5g
Białko 85g
Sól 0,02g
Skład
(PEACH ICE TEA) Izolat białka serwatki (mleko) 96%, aromaty, ekstrakt z liści czarnej herbaty (Camellia sinensis), substancja przeciwpieniąca (substancje przeciwpieniące - dimetylopolisiloksan, dwutlenek krzemu), emulgatory (emulgator, monostearynian polioksyetylenosorbitolu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), kwas (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (kwas solny), substancja słodząca (sukraloza).