BioTech USA Zero Bar 50g

Cena BCAA.pl 8,00
50g (16,00 zł / 100 g)
Zwrot 0,40 zł w programie partnerskim Zbieraj środki i wykorzystuj przy kolejnych zakupach
Dostępny. Wysyłka - 24H *
Dostępne wariantyOcenaIlość
Cappuccino
szt.
Chocolate hazelnut
szt.
Chocolate coconut
szt.
Double rich chocolate
szt.
Chocolate marzipan
szt.
Chocolate caramel
szt.
Chocolate chip cookies
szt.

0
1
0

Absolutna nowość - BioTech USA Zero Bar - ZERO laktozy, ZERO glutenu, ZERO cukru i 45% białka.

Działanie:

  • Dostarcza pełnowartościowego białka zwierzęcego;
  • Wspomaga anabolizm i regenerację mięśni;
  • Chroni przed katabolizmem powysiłkowym;
  • Zaspokaja apetyt na słodycze;
  • Sprzyja utrzymaniu niskiej zawartości tłuszczu w organizmie.

Baton BioTech USA Zero Bar został zaprojektowany z myślą o osobach, które mają zwiększone zapotrzebowanie na białko i dążą do uzyskania doskonałej sylwetki. Opisywany produkt oparty został na białkach z trzech źródeł:

  • Izolat białka serwatkowego;
  • Izolat białka mlecznego;
  • Izolat białka jajecznego.

Słodki smak uzyskano dzięki zastosowaniu wysokiej jakości, bezpiecznych słodzików: malitolu, sukralozy i glikozydów steviolowych. Batony są również odpowiednie dla osób z nietolerancją laktozy i alergią na gluten.

Dawkowanie:

  • 1-2 batony dziennie w zależności od indywidualnego zapotrzebowania.
Skład
Wielkość porcji: 50g
Ilość porcji w opakowaniu: 1
Wielkość opakowania: 50g
Skład w porcji 50g %dz.
Wartość energetyczna 176,5kcal  
Tłuszcze 7,5g  
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,25g  
Węglowodany 5,5g  
W tym cukry proste 0,45g  
W tym poliole 3,25g  
Błonnik 6g  
Białko 20g  
Sól 0,4g  
Witamina E 4,15mg 34,5%
Skład
(SMAK CHOCOLATE-COCONUT) Mieszanka białek (izolat białka serwatki, sproszkowane białko jaja, hydrolizat białka, kazeinian wapnia, izolat białka sojowego), glicerol, maltitole, tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, woda, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, karagen, chlorek potasu, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), octan DL-alfa-tokoferylu.