Zostało: Happy Hours! -18% od 119 ZŁ! Kod: HOUR18  

OstroVit Supreme Amino 1250 120tab.

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

OstroVit Amino 1250 to suplement diety dostarczający wszystkich niezbędnych aminokwasów ze źródła zwierzęcego (białka serwatkowe).

Działanie:

  • Dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów;
  • Chroni przed katabolizmem;
  • Przyspiesza budowę czystej masy mięśniowej;
  • Wspiera regenerację potreningową;
  • Redukuje zmęczenie.

Prezentowany suplement diety OstroVit Amino 1250 wyprodukowany został na bazie białka zwierzęcego, charakteryzującym się znakomitym profilem aminokwasowym, szczególnie bogatym w aminokwasy BCAA i Glutaminę. To podstawowy suplement diety dla każdego sportowca. Przyjmowanie tego preparatu wspomaga proces regeneracji i wzrostu masy mięśniowej. Szczególnie podatny jest w okresie regeneracji potreningowej. Jedna porcja tego preparatu dostarcza 5000mg wysokiej jakości aminokwasów. Stosuj a zauważysz wyraźną poprawę w postaci szybszej regeneracji i wyraźniejszych mięśni.


Dawkowanie:

  • Jedna porcja to 5 tabletek.

  • Przyjmuj 1-3 porcji dziennie każdorazowo popijając wodą.

  • Można przyjmować jako dodatek wzbogacający zawartość białka w posiłku.

Skład
Wielkość porcji: 5tab.
Ilość porcji w opakowaniu: 24
Wielkość opakowania: 120tab.
Skład w porcji 5tab. %dz.
Wartość energetyczna 26kcal 1%
Tłuszcz 0,49g 1%
W tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g  
Węglowodany 0,41g  
W tym cukry proste 0g  
Białko 5g 10%
Sól 0g  
PROFIL AMINOKWASOWY w porcji 100g
BCAA 22,8g  
W tym L-leucyna 10,g  
W tym L-izoleucyna 6,02g  
W tym L-walina 6,08g  
L-seryna 4,8g  
Kwas L-asparaginowy 10,28g  
Kwas L-glutaminowy 18,08g  
L-arginina 2,68g  
L-glicyna 1,78g  
L-histydyna 1,81g  
L-treonina 6,87g  
L-alanina 4,87g  
L-prolina 7,1g  
L-fenyloalanina 3,12g  
L-lizyna 10,03g  
L-metionina 1,46g  
L-cysteina 1,25g  
Skład
Koncentrat białek serwatkowych (z mleka), substancja wypełniająca (fosforan wapnia, substancje przeciwzbrylające (dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych).