BLACK FRIDAY❗ Rabat -20% na wszystko! Kod: BF20  

Activlab Budyń Proteinowy 450g

Cena BCAA.pl 26,99
Zwrot 1,35 zł w programie partnerskim Zbieraj środki i wykorzystuj przy kolejnych zakupach
Dostępny. Wysyłka - w poniedziałek *
Dostępne wariantyOcenaIlość
Czekolada
szt.

0
0
0

Activlab Budyń Czekoladowy to popularny deser w wersji fit, będący świetnym źródłem budującego mięśnia białka, który skutecznie stawia czoła codziennej monotonii w diecie.

Activlab Budyń Proteinowy to:

  • Pyszny deser w wersji fit;
  • Optymalnie wysoka zawartość białka;
  • Odskocznia od codziennej monotonii w diecie;
  • Smaczna przekąska np. na start dnia;
  • Brak dodatku cukru;
  • Znikoma ilość cukru oraz tłuszczy;
  • Wyśmienite danie zarówno na ciepło jak i zimno.

Activlab Budyń Proteinowy to doskonałe źródło budujących mięśnie białek, w postaci pysznego deseru w wersji fit. Jeśli dbasz o linię to produkt stworzony ze specjalną dedykacją właśnie dla Ciebie!

Świetnie sprawdzając się w połączeniu np. ze świeżymi owocami, konfiturami, bakaliami czy słodkimi sosami zero jest bardzo łatwy w przygotowaniu.

Sposób przygotowania:

  • Jedną porcję produktu 30g (3 miarki) wsyp do kubka, następnie wlej 100ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj.
  • Ogrzewaj w mikrofali (600 W, około 2,5 minuty) do momentu uzyskania konsystencji budyniu.
  • Przelej do rondelka i gotuj na małym ogniu, mieszając w trakcie, do momentu uzyskania konsystencji budyniu
  • Budyń gotowy do spożycia! Możesz podawać go ze świeżymi owocami, sokiem owocowym lub bitą śmietaną.
Skład
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: 15
Wielkość opakowania: 450g
Skład w porcji 30g
Wartość energetyczna 107kcal
Tłuszcze 0,6g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany 17,6g
W tym cukry proste 13,8g
Błonnik 0,5g
Białko 7,7g
Sól 0,04g
Skład
(SMAK CZEKOLADOWY) Mleko odtłuszczone w proszku, serwatka (z mleka), skrobia modyfikowana, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) 6,7%, kakao 4,5%, aromaty, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza).