🏋️‍♂️ Rabat -12% od 189 zł na wszystko!!!  Kod: 12TANIEJ  

Scitec Protein Brownie 600g

Cena BCAA.pl 59,99
600g (10,00 zł / 100 g)
Zwrot 3,00 zł w programie partnerskim Zbieraj środki i wykorzystuj przy kolejnych zakupach
Dostępny. Wysyłka - jutro *
Ilość
szt.
0
0
0

Szukasz szybkiego i smacznego deseru o niskiej zawartości węglowodanów? Wypróbuj Scitec Protein Brownie - nie zaburzający żywieniowych założeń pyszny deser o zwiększonej zawartości budującego mięśnie białka, będący doskonałą alternatywą dla tradycyjnych słodyczy.

Scitec Protein Brownie to:

  • Wysoka zawartość protein;
  • Pyszny deser o niskiej zawartości węglowodanów;
  • Doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodyczy;
  • Szybka i łatwa dla każdego w przygotowaniu przekąska;
  • Produkt bogaty w błonnik;
  • Świetne urozmaicenie codziennej diety.

Zalety Scitec Protein Brownie

Scitec Protein Brownie to pyszne brownie, które oprócz wspaniałego smaku, wyróżnia się również zwiększoną zawartością bardzo ważnego dla wzrostu masy mięśni białka.

Brownie możesz spożywać np. zamiast klasycznego deseru do kawy lub jako szybką przekąskę o dowolnej porze dnia.

Sposób przygotowania Scitec Protein Brownie

  • Rozgrzej piekarnik do 200°C.
  • Wymieszaj 1 porcję (120 g = 2,5 miarki) mieszanki do pieczenia z 80 ml wody i 30g oleju słonecznikowego, aż uzyskasz gładką konsystencję.
  • Piecz przez 15 minut i odstaw na 10 minut do ostygnięcia przed krojeniem.
  • Możesz użyć również oleju kokosowego lub masła.
Skład
Wielkość porcji: 120g
Ilość porcji w opakowaniu: 5
Wielkość opakowania: 600g
Skład w porcji 100g
Wartość energetyczna 437kcal
Tłuszcz 22g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe 14g
Węglowodany 41g
W tym cukry proste 12g
Białko 23g
Sól 0,53g
Skład
wiórki czekoladowe [masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao beztłuszczowe, emulgator: lecytyny (sojowe), aromat], pełne mleko w proszku, mąka ryżowa, hydrolizowane białko 6,8%, beztłuszczowe kakao w proszku, całe jaja w proszku, koncentrat białka serwatkowego 3,4%, izolat białka serwatkowego instant [izolat białka serwatkowego, emulgator: lecytyny (sojowe)] 1,0%, aromaty, substancja słodząca (sukraloza).