🏋️‍♂️ Rabat -10% od 169 zł na wszystko!!!  Kod: SUPLE10  

Trec Isolate 100 1500g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Trec Isolate 100 wysokiej jakości izolat białka serwatki, który uzupełniając codzienną dietę w proteiny, wspiera wzrost beztłuszczowej masy mięśniowej oraz wykazuje korzystne działanie antykataboliczne.

Działanie:

  • Przyczynia się do rozbudowy wartościowej muskulatury;
  • Wspiera wzrost siły oraz wytrzymałości mięśni;
  • Korzystnie oddziałuje na potreningową regenerację;
  • Wspomaga ochronę tkanki mięśniowej przed katabolizmem;
  • Dostarcza pełnowartościowego białka;
  • Świetnie nadaje się jako dodatek do wszelkiego rodzaju ciast czy wypieków.

Trec Isolate 100 to wysokiej jakości izolat białka serwatki (WPI), który wzbogacając codzienną dietę w pełnowartościowe proteiny, wspiera w budowie dużych oraz silnych mięśni.

Dostarczając niezbędnych do rozbudowy masy aminokwasów, wpływa na niwelowanie procesów katabolicznych, a także przyczynia się do znacznie szybszej regeneracji po nawet najbardziej intensywnym wysiłku.

Dawkowanie:

  •  Jednorazową porcję preparatu (30g - 1,5 miarki) rozpuść w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera. W zależności od zapotrzebowania stosuj 2–3 porcje dziennie.
  • W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem.
  • W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
Skład
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: 50
Wielkość opakowania: 1500g
Skład w porcji 30g
Wartość energetyczna 107kcal
Tłuszcz 0,10g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 0,80g
W tym cukry proste 0,10g
Białko 25,70g
Sól 0,30g
Izolat Białka Serwatkowego CFM 27,50g
Skład
Izolat białka serwatkowego CFM (z mleka), kakao w proszku dla smaku czekoladowego, czekoladowo-truskawkowego i czekoladowo-miętowego, substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy), aromaty, emulgator (lecytyna sojowa), substancja słodząca (sukraloza).