Trec ENDURANCE EAA Carbs 1000g

Brak towaru w magazynie.
Powiadom, gdy produkt będzie w sprzedaży
0
0
0

Trec ENDURANCE EAA Carbs to suplement diety w proszku zawierający w swoim składzie maltodekstrynę oraz niezbędne aminokwasy egzogenne. Wspierając w osiągnięciu jeszcze lepszych wyników siłowo - wytrzymałościowych świetnie sprawdza się u wszystkich osób aktywnych.

Działanie Trec ENDURANCE EAA Carbs

  • Wspiera budowanie czystej masy mięśniowej,
  • Minimalizuje ryzyko rozpadu włókien mięśniowych,
  • Usprawnia regenerację nawet po najcięższych treningach,
  • Wspiera rozwój siły i wytrzymałości,
  • Wzmacnia metabolizm energetyczny organizmu,
  • Usprawnia przepływ krwi przez mięśnie,
  • Działa energetyzująco, witalizująco.

Trec Endurance EAA CARBS to produkt przeznaczony przede wszystkim do szybkiego uzupełniania węglowodanów i aminokwasów zarówno przed, w trakcie jak i po treningu.

Wspierając w budowie czystej masy, minimalizuje ryzyko rozpadu włókien mięśniowych, a także pozytywnie wpływa na rozwój siły oraz wytrzymałości organizmu.

Sposób użycia Trec Endurance EAA CARBS

  • Jednorazową porcję produktu – 35g (2 miarki) - rozpuść w 500 ml wody, używając do tego szejkera lub miksera.
  • Stosuj 1 porcję dziennie, najlepiej przed i w trakcie treningu.
Skład
Wielkość porcji: 35g
Ilość porcji w opakowaniu: ok. 28
Wielkość opakowania: 1000g
Skład w porcji 35g %dz.
Maltodekstryna 28,7g  
L-Leucyna 1043mg  
L-Walina 581mg  
L-Treonina 561mg  
L-Lizyna 538mg  
L-Izoleucyna 459mg  
L-Metionina 373mg  
L-Fenyloalanina 188mg  
L-Histydyna 152mg  
L-Tryptofan 106mg  
Witamina B6 1,40mg 100%
Tiamina 1,10mg 100%
Skład
Maltodekstryna (82%); aminokwasy EAA [L-leucyna; L-lizyna HCl; L-walina; L-treonina; L-izoleucyna; L-metionina; L-fenyloalanina; L-histydyna; L-tryptofan] (12%); aromat; koncentrat soku z buraka dla smaku grejpfrutowego; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik dla smaku anansowego: beta-karoten; substancja słodząca: sukraloza; witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny); tiamina (chlorowodorek tiaminy).